Αρχική Σελίδα

Shanghai Haosteel Co., Limited

Κίνα Shanghai Haosteel Co., Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα Shanghai Haosteel Co., Limited Πιστοποιήσεις
Η καλή ποιότητα, γρήγορη παράδοση, Haosteel έχει παράσχει τους σωλήνες ανταλλακτών θερμότητας για πολλά χρόνια, εκτιμάμε πραγματικά την υποστήριξή σας!

—— Massimiliano Rossi

Το Haosteel είναι πραγματικά επαγγελματικός προμηθευτής, μας δίνουν πάντα τις τεχνικές συμβουλές και παρέχουν στους σωλήνες καλής ποιότητας την πολύ ανταγωνιστική τιμή!

—— Thomas Hoover

Είμαι Online Chat Now

Shanghai Haosteel Co., Limited

1 2 3 4 5
Shanghai Haosteel Co., Limited Shanghai Haosteel Co., Limited Shanghai Haosteel Co., Limited Shanghai Haosteel Co., Limited Shanghai Haosteel Co., Limited
πλάκα από ανοξείδωτο χάλυβα Σωλήνα από ανοξείδωτο χάλυβα Σύρμα από ανοξείδωτο χάλυβα Ανοξείδωτο χάλυβα σε ρόλους
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Νότια Αμερική
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες : HAOSTEEL
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Το Haosteel είναι μια χαρακτηριστική επιχείρηση που προκύπτει από τη μεταρρύθμιση της Κίνας και ανοίγοντας, για ακριβώς στις 23 Δεκεμβρίου 1978, η ίδια η επομένη του κλεισίματος «της τρίτης ολομέλειας της κεντρικής Επιτροπής CPC ενδέκατη», Haosteel οδήγησε τον πρώτο σωρό του στη γη εκτός από τον ποταμό Yangtze στη ανατολικά Σαγκάη, Κίνα. Επάνω στην ανάπτυξη σε πάνω από 30 έτη, Haosteel έχει αυξηθεί σε μια από την ανταγωνιστικότερη επιχείρηση ανοξείδωτου με το πιό υψηλό επίπεδο εκσυγχρονισμού στην Κίνα. Ως τα τέλη του 2017, Haosteel είχε ένα εργατικό δυναμικό 310 διαδίδοντας σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Το Haosteel, με το ανοξείδωτο ως κύρια επιχείρησή του, τα προϊόντα ανοξείδωτου ασφαλίστρου κατασκευών με τις υψηλές τεχνολογίες και μια υψηλή προστιθέμενη αξία και ενθαρρύνουν τέσσερις σημαντικές κατηγορίες προϊόντων, δηλαδή οι φραγμοί ανοξείδωτου, οι σωλήνες ανοξείδωτου, τα πιάτα ανοξείδωτου, τα καλώδια ανοξείδωτου, τώρα ο χάλυβας άνθρακα, ο χάλυβας κραμάτων, το αλουμίνιο και ο Cooper είναι επίσης στη σειρά υπηρεσιών μας. Το Haosteel παίρνει τις ευθύνες στην παροχή των πολύτιμων προϊόντων και οι υπηρεσίες, όλοι οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τη μιας στάσης υπηρεσία από Haosteel.

 

Μέσω του παγκόσμιου δικτύου μάρκετίνγκ μας, αυτά τα προϊόντα ασφαλίστρου όχι μόνο ικανοποιούν την απαίτηση στην εγχώρια αγορά αλλά εξάγονται επίσης στην Ασία, την Αφρική, την Ευρώπη και την Αμερική, που εφαρμόζονται εκτενώς στις βιομηχανίες όπως το αυτοκίνητο, οι οικιακές συσκευές, το πετροχημικό, τα μηχανήματα, η ενέργεια, η μεταφορά, το σιδηρουργείο, η αεροναυτική και η αστροναυτική, η πυρηνική ενέργεια και τα ηλεκτρονικά όργανα. Το μερίδιο αγοράς του είναι για 20% σε εσωτερικό και 80% στη διεθνή αγορά.

 

Εξετάζοντας το μέλλον, όλοι οι υπάλληλοι Haosteel θα πάρουν τις ευθύνες στην παροχή των πολύτιμων προϊόντων και των υπηρεσιών στους πελάτες μας τις ικανότητες εξεχουσών θέσεων της κατασκευής ανοξείδωτου, ανυπομονώντας ειλικρινά να συνεργαστούν με τους πελάτες για να επιδιώξουν την ομο-ανάπτυξη και για να πραγματοποιήσουν την κοινή λαμπρότητα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Haosteel Co., Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Carl

Τηλ.:: +8615214384812

Φαξ: 86-021-51862951

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)